o wszystkim (Reklama: Naprawa Ploterów ,Darmowe mp3 , phone card philippines )
Nie znajduje się pani w luksusowym hotelu. Jeżeli wichura uspokoi się do rana, spróbujemy odnaleźć bagaże. Ale… Jeżeli pani tak na nich zależy, nikt pani nie broni pójść po nie. Czy ma pani zamiar spróbować? Wiedziałem, że zachowuję się jak szczeniak, ale doprowadziła mnie do szału. Kiedy odwracałem się od niej, zauważyłem, że ksiądz czy też pastor odmówił wypicia koniaku. Proszę wypić powiedziałem głosem nie znoszącym sprzeciwu. Dziękuję, ale szczerze mówiąc, nie wiem, czy mi wolno. Głos jego był piskliwy, choć wymowa wyraźna. Jego wnętrze było doskonałym odbiciem wyglądu zewnętrznego. Uśmiechnął się z dezaprobatą i dodał: Moi parafianie, pan rozumie… Byłem zmęczony, zdenerwowany i naprawdę miałem ochotę powiedzieć mu, gdzie mam jego parafian… pomyślałem jednak, że nie warto. Znajdzie pan precedens w pańskiej Biblii, pastorze. Jestem pewien, że zna ją pan lepiej ode mnie. A koniak dobrze panu zrobi. Skoro pan tak uważa. Ostatecznie… Wziął kieliszek końcami palców. Wyglądało to tak, jakby trzymał za ogon Belzebuba. Zauważyłem jednak, że przełknął trunek bez zmrużenia oka, nawet wydawał się zadowolony.

(Reklama: Preparat odchudzający , huśtawki dla dzieci , Projekt Domu AR-1 )