o wszystkim (Reklama: ,, )

Jestem w trakcie robienia kariery pięściarskiej, czyli mówiąc wulgarnie bokserem, prawda Solly? Jak wam się to podoba? jęknął Solly Levin, wznosząc ręce do nieba. Słyszeliście? On się tłumaczy! Johnny Zagero, przyszły mistrz świata w wadze ciężkiej, tłumaczy się, że jest bokserem! Bożyszcze białych tłumów! Podkreślam to! Trzeci numer na liście pretendentów do tytułu! Nazwisko, które będzie niedługo na ustach wszystkich… Spytaj doktora Masona, czy kiedykolwiek słyszał o mnie przerwał menażerowi Zagero. To nie ma żadnego znaczenia odpowiedziałem z uśmiechem. Nie wygląda pan na boksera, panie Zagero. Przede wszystkim nie mówi pan jak bokser. Nie wiem, gdzie pana tego uczono… na uniwersytecie Yale czy w Harvardzie? Princeton sprostował. I cóż w tym dziwnego? Przecież Tunney studiował Shakespeare’a. Roland la Starza kończył wyższą uczelnię, gdy walczył o mistrzostwo świata. Dlaczego mnie nie wolno? Ależ przeciwnie wtrącił Solly Levin. Dlaczego ty nie masz być mistrzem świata z wyższym wykształceniem? Kiedy rozbijemy w pył waszego angielskiego mistrza, starego ramola, oznaczonego na liście pretendentów do mistrzowskiego tytułu numerem dwa, wówczas zapoczątkujemy nową wspaniałą erę historii boksu…

(Reklama: , Karolina Wysocka , Włosy )