o wszystkim (Reklama: ,, )

Szepty i potakujące ruchy głowami potwierdziły moje zdanie. Ale to jest spośród nas jedyna osoba, którą znam. Corazzini odpowiedział człowiek z zabandażowanym czołem. Biały opatrunek, przesączony krwią, kontrastował z jego czarnymi włosami. Nick Corazzini. W drodze do radosnej Szkocji, jak głoszą afisze. Na wakacjach? Niestety! zaprzeczył z uśmiechem. Mam zająć się nową filią firmy produkującej traktory „Global”, niedaleko Glasgow. Zna pan moją firmę? Słyszałem o niej. Traktory?… Panie Corazzini, wartość pana jest równa wadze złota! Mamy tutaj stary traktor, który zachowuje się jak kapryśna staruszka. Bez użycia młota i innych narzędzi nie udaje się go uruchomić. No cóż… Wydawał się zaskoczony. Naturalnie, spróbuję… Wyobrażam sobie, że już od lat nie miał pan w praktyce do czynienia z traktorami przerwała grzecznie Maria le Garde. Chyba mam rację, panie Corazzini? Obawiam się, że tak jest istotnie odpowiedział z ponurą miną. Ale w sytuacji, w jakiej się znajdujemy, będę szczęśliwy, jeżeli na coś się przydam. Damy panu okazję, proszę się nie niepokoić obiecałem i odwróciłem się w stronę mężczyzny, który siedział obok niego. Smallwood przedstawił się.

(Reklama: , Materiały spawalnicze , Agencja Reklamowa )